Andreea Esca la ban trage. Profitul firmei sale a crescut de zece ori

Posted by in Eveniment, Media

Andreea Marin şi Cristina Ţopescu, dezastru în afaceri! Vezi aici cât au pierdut anul trecut! Profitul firmei “Andreea Esca SRL” a crescut de 10 ori!
Criza economică le-a afectat serios afacerile şi vedetelor. Potrivit informaţiilor financiare publicate de curând de Minister, Andreea Marin a înregistrat, la două dintre firmele sale, A&A Partners şi A&C Partners, pierderi de circa 100.000 de euro.
În schimb, firma A&D, la care soţia lui Ştefan Bănică este asociată, a întregistrat un profit de circa 6.600 de euro. Intre 1999 si 2005, Andreea Marin a înfiinţat 4 societăţi comerciale. Toate au aceeaşi adresă şi acelaşi obiect de activitate – activităţi de producţie cinematografică, video şi de programe de televiziune – dar si denumiri asemănătoare: A&A Partnes, A&C Partners, A&D Partners şi A&S Partners, cea din urmă terminând anul fiscal 2011 pe zero.
Foarte prost, comparativ cu anul 2010, i-a mers în 2011 şi Cristinei Ţopescu. Firma sa, La Fix Media Production, a terminat anul fiscal cu pierderi de aproape 10.000 de lei, după ce cu un an înainte înregistrase un profit frumuşel, de 212.517 lei, adică aproape 50.000 de euro.

Despre salariul Andreei Esca nu ştim nimic, însă informaţiile legate de profitul firmei sale, Andreea Esca SRL (care se ocupă cu producţia de filme cinematografice şi video) sunt publice, de câteva zile. Am aflat, astfel, că în 2011, profitul firmei a crescut considerabil, de la 5.367 lei, la 57.130 de lei.

sursa:cancan